Agri- & Horticulture Oplossingen

Agri & Horticulture Oplossingen Succesverhalen Partners Event World Horti Center

 

Connected-business

Connected Business zorgt voor een betere en efficiëntere afhandeling van de verschillende interne processen binnen uw bedrijf.

Naast het optimaliseren van een goederenstroom zijn er twee andere stromen, namelijk een informatiestroom (voornamelijk order- en planningsinformatie) en een financiële stroom. Er zijn veelal grote efficiëntie slagen te realiseren in deze fysieke en administratieve stromen.

Connected Business bestaat uit twee disciplines die naast de goederenstromen ook de informatiestromen kunnen beheren.

Bij deze vorm van samenwerking brengen wij de gezamenlijke processen in kaart. Door een goede onderlinge informatiestroom en door de uitwisseling van gegevens te automatiseren, realiseren wij een betere afstemming tussen uw bedrijf en Connected Business. Deze aanpassing verandert het proces niet maar maakt het wel efficiënter en dus kostenvriendelijker.

Door aanpassingen in de goederenstromen zijn verschillende optimalisatieslagen te maken, wat ingrijpt op het interne proces. Maar, vaak zorgt dit wel voor hogere efficiëntie en sterk dalende logistieke kosten.

Industrial Automation

Als vooruitstrevende specialist op het gebied van industriële automatisering helpen wij u bij uw automatiseringsprojecten. Wij hebben kennis van PLC's (Programmable Logic Controller), HMI, operating panels, IPC's, netwerktechnologie en communicatie, bussystemen, elektrische aandrijvingen en servo, robotica, software (programmeersoftware, SCADA). Ervaring en kennis van alle soorten applicaties, toepassingen, de markt.
itsme
 Industrial Automation biedt brede en diepe ondersteuning voor uw kortetermijn-problemen en uw langetermijnuitdagingen:

  • Opleidingen

Bied uzelf en uw medewerkers een blijvende prestatieverbetering door het uitstippelen van een persoonlijk opleidingsplan. Of fris uw geheugen op met een intensieve technische workshop. Klink dit goed? Kijk dan snel in het cursusoverzicht of neem contact op met onze opleidingscoördinator voor een persoonlijk advies.

  • Consultancy & Engineering

Consultancy & Engineering begeleidt uw pre-engineering en ondersteunt de realisatie van uw automatiseringsprojecten.

  • Helpdesk & Service

Met een unieke combinatie van theorie en praktijk ondersteunen de productspecialisten van Industrial Automation de klanten van de itsme-bedrijven. Voor hen bent u geen nummer, dus komen ze ook naar u toe als de situatie daarom vraagt.

  • Referentieprojecten

Laat u inspireren door de state of the art oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd! 

  • Productnieuws

Lees hier de laatste nieuws over de IA producten